Parmesan- och skinkpasta
20 min
Huvudrätt
Middag
•
Lättlagad vardagspasta med smak av portabellosvamp, skinka, parmesan och oliver. Snabbt, gott och enkelt!
Ingredienser
|
Pasta farfalle, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Rökt skinka
|
120 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 1 msk | |
|
Röd paprika
|
1 |
|
Kelda® Pastasås svamp & ost
|
4 dl |
|
Kalamataoliver, kärnfria
|
1 dl |
|
Parmesanost
|
100 g |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
644 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 20,5 % | 32,5 g |
| Fett: | 33 % | 24 g |
| Kolhydrater: | 46,5 % | 73,7 g |