Parmesan- och skinkpasta
20 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Lättlagad vardagspasta med smak av portabellosvamp, skinka, parmesan och oliver. Snabbt, gott och enkelt!

Ingredienser
Pasta farfalle, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Rökt skinka
|
120 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
Röd paprika
|
1 |
Kelda® Pastasås svamp & ost
|
4 dl |
Kalamataoliver, kärnfria
|
1 dl |
Parmesanost
|
100 g |
Salt och svartpeppar
|
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
644 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 20,5 % | 32,5 g |
Fett: | 33 % | 24 g |
Kolhydrater: | 46,5 % | 73,7 g |

