Parmalindad kyckling med brynt salviasmör

Parmalindad kyckling med brynt salviasmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(156 st)

Parmalindad kycklingfilé med salvia och färskost - härliga italienska smaker! Servera gärna kycklingpaketen med klyftpotatis eller pasta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Skär filéerna i bitar på längden. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda. Lägg på två salviablad och en bit kycklingfilé på varje skinkskiva. Rör ihop färskosten med peston. Bred ut färskosten på filéerna och linda ihop till paket. Lägg dem med skarven nedåt i en ugnssäker form. Tillaga i mitten av ugnen 15-20 min. Koka bönorna i lättsaltat vatten ca 3 min. Bryn smöret i en kastrull på svag värme tills det börjar bli ljusbrunt. Ta kastrullen från värmen och lägg i 10 salviablad. Fördela bönorna på ett fat, lägg på kycklingen och häll över salviasmöret. Servera med klyftpotatis.

Brynt smör - en riktig smakförhöjare!

 

Näringsvärden, per port inkl klyftpotatis

  • Energi: 695 kcal
  • Protein: 49 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem