Pannkaksrulle med skinka
                                
                                     30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Gör rullar av dina pannkakor, fyll dem med skinka och spenat och gratinera dem i ugnen under ett täcke av riven ost. Mums!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Fryst bladspenat
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Malen muskot
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Pannkakor
                                            
                                     | 8 | 
| 3 dl | |
| 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Skinkan kan bytas ut mot kassler. Vitlöksklyftorna kan bytas ut mot en gul lök till 4 portioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
404 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,2 g | 
| Protein: | 26,1 % | 25,9 g | 
| Fett: | 40,5 % | 18,5 g | 
| Kolhydrater: | 33,4 % | 33,2 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    