Pannacottapaj med passionsfrukt

Pannacottapaj med passionsfrukt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(369 st)

Frisk passionsfrukt och len pannacotta. Försvinnande gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 port

Pajdeg:

Fyllning:

Garnering:

  • 3- 4 passionsfrukter

Gör så här:

Gör så här:

Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt äggulor, florsocker och salt. Arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå kallt ca 1 tim. Sätt ugnen på 200°. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10 min. Låt kallna. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde med vaniljpulver. Rör i gelatinbladen. Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och blanda med socker i en bunke. Rör ner i den varma grädden. Häll smeten i pajskalet. Låt stå kallt minst 4 tim tills fyllningen stelnat. Garnera med passionsfruktskärnor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem