Pannacottapaj med passionsfrukt
5 tim
•
Arbetstid: 30 min
Frysbar
•
Frisk passionsfrukt och len pannacotta. Försvinnande gott!
Ingredienser
Pajdeg:
| 125 g | |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Äggulor
|
2 |
|
Florsocker
|
½ dl |
|
Salt
|
1 krm |
Fyllning:
|
Gelatinblad
|
2½ |
|---|---|
| 5 dl | |
|
Vaniljpulver
|
1 krm |
|
Passionsfrukter
|
5 |
|
Strösocker
|
¾ dl |
Garnering:
|
Passionsfrukter
|
3- 4 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
407 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 4,1 % | 4,1 g |
| Fett: | 68,7 % | 31,6 g |
| Kolhydrater: | 27,2 % | 27,2 g |