Pannacotta på yoghurt

Pannacotta på yoghurt

Betyg

(30 st)

Pannacotta blir fräsch och jättegod med matyoghurt. Mellangrädde gör den ännu lättare och den smakar extra bra med färska frukter till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret. Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar. Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem