Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pannacotta på yoghurt
Pannacotta på yoghurt
60+ min
Efterrätt
•
Kommentarer
Pannacotta blir fräsch och jättegod med matyoghurt. Mellangrädde gör den ännu lättare och den smakar extra bra med färska frukter till.
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(378)
Höstpannacotta med tre olika toppingar
(6)
Budget
Vaniljpannacotta
(102)
60+ min
Bavaroise
(39)
60+ min
Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär
(9)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen.
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret.
Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar.
Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.
Klart!
Ingredienser
Gelatinblad
2
Kelda® Mellangrädde
2½ dl
Honung
½ dl
Arla Köket® Turkisk yoghurt 200 g
1 dl
Vaniljsocker
1 tsk
Andra liknande recept
60+ min
Pannacotta
(378)
Höstpannacotta med tre olika toppingar
(6)
Budget
Vaniljpannacotta
(102)
60+ min
Bavaroise
(39)
60+ min
Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär
(9)
60+ min
Pannacotta med kryddäpplen
(138)
60+ min
Saffranspannacotta
(50)
60+ min
Chokladpannacotta
(18)
60+ min
Yoghurtpannacotta med blåbär
(21)
Budget
60+ min
Gräddfilspannacotta med passionsfrukt
(52)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum