Pannacotta på yoghurt

Pannacotta på yoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Pannacotta blir fräsch och jättegod med matyoghurt. Mellangrädde gör den ännu lättare och den smakar extra bra med färska frukter till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret. Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar. Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem