Pannacotta med ingefära

Pannacotta med ingefära

Betyg

(5 st)

En frisk och lättlagad pannacotta på mellangrädde och gräddfil. Fantastisk efterrätt med den klassiska kombinationen ingefära och päron.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker. Ta kastrullen från värmen. Lyft upp gelatinet och rör ner i grädden så att det smälter. Blanda ner gräddfil, ingefära, rosmarin och salt. Häll upp i glas eller portionsformar. Låt stå i kyl minst 3 tim. Kärna ur och skär päronet i små tärningar och servera tillsammans med pannacottan.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem