Pannacotta med färskost

Pannacotta med färskost

Betyg

(32 st)

En len och hemlagad pannacotta med kvarg. Färska bär passar mycket bra till, och blir vackert på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladet ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt svalna något. Blanda ner kvargen. Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kyl minst 4 tim eller över natten. Servera med färska bär, t ex blåbär och hallon.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem