Pannacotta med bär

Pannacotta med bär

Betyg

(141 st)

En ljuvlig avslutning på middagen. Toppad med fräscha bär blir pannacotta sommarens favoritdessert!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 4 dl bär t ex hallon, blåbär eller vinbär

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan. Lyft upp gelatinet, lägg ner i grädden och rör tills det har smält. Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal. Häll upp i små glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl minst 3 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem