Pannacotta med bär

Pannacotta med bär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(177 st)

En ljuvlig avslutning på middagen. Toppad med fräscha bär blir pannacotta sommarens favoritdessert!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 4 dl bär t ex hallon, blåbär eller vinbär

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min.
  2. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan. Lyft upp gelatinet, lägg ner i grädden och rör tills det har smält.
  3. Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal. Häll upp i små glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl minst 3 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag