Pannacotta med bär

Pannacotta med bär

Efterrätt
En ljuvlig avslutning på middagen. Toppad med fräscha bär blir pannacotta sommarens favoritdessert!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 min.
  • Koka upp grädde och socker i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan. Lyft upp gelatinet, lägg ner i grädden och rör tills det har smält.
  • Tillsätt vaniljsocker och apelsinskal. Häll upp i små glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl minst 3 tim.
Klart!
Energi:

185 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 13 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Gelatinblad
2
5 dl
Strösocker
½ dl
Vaniljsocker
1 tsk
Apelsin
rivet skal av 1
Till servering:
Bär t ex hallon, blåbär eller vinbär
4 dl