Panerad kyckling med pumpa

Panerad kyckling med pumpa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Panerade kycklingklubbor, corn chicken, serverade med ugnsstekt pumpa. Till paneringen används Kesella kvarg, fransk senap och cornflakes.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200º. Ta bort skinnet och lägg kycklingen i en smord långpanna. Salta och peppra. Blanda Kesella och senap. Bred det över kycklingen. Krossa cornflakes i en mortel. Strö det över kycklingen så att det täcker runt om. Stek i mitten av ugnen 30-40 min. Skär pumpan i skivor med skalet kvar. Krydda med lite salt och ugnsstek pumpan bredvid kycklingen när halva tiden återstår. Servera kycklingen med pumpan och crème fraiche.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem