Panerad fiskfilé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Fisk är nyttigt och gott. Här är ett busenkelt recept med fisk. Stek panerade fiskbitar och servera i tortillabröd tillsammans med grönsaker och gräddfil.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
Vetemjöl
|
3 msk |
Salt
|
1 tsk |
Stort ägg
|
1 |
Ströbröd el panko
|
1½ dl |
3 msk |
Tillbehör:
Små tortillabröd
|
12 |
---|---|
Avokado
|
1 |
Tomater
|
2 |
Gurka
|
½ |
Majskorn
|
1 dl |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
927 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7 g |
Protein: | 19,1 % | 43,7 g |
Fett: | 37,4 % | 39,2 g |
Kolhydrater: | 43,5 % | 99,2 g |

