Panerad fiskfilé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Fisk är nyttigt och gott. Här är ett busenkelt recept med fisk. Stek panerade fiskbitar och servera i tortillabröd tillsammans med grönsaker och gräddfil.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
3 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Stort ägg
|
1 |
|
Ströbröd el panko
|
1½ dl |
| 3 msk |
Tillbehör:
|
Små tortillabröd
|
12 |
|---|---|
|
Avokado
|
1 |
|
Tomater
|
2 |
|
Gurka
|
½ |
|
Majskorn
|
1 dl |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
927 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7 g |
| Protein: | 19,1 % | 43,7 g |
| Fett: | 37,4 % | 39,2 g |
| Kolhydrater: | 43,5 % | 99,2 g |