Paneer på naanbröd och mangochutneysås

Paneer på naanbröd och mangochutneysås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

20 min

Lättlagad middagsrätt med bröd som fylls med sallad, kikärter och en smakrik sås. Vik ihop brödet och ät det som en rulle eller skär i trekanter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 morot
  • 1 burk kokta kikärter
  • 65 g salladsmix
  • 4 msk skivad inlagd jalapeno
  • Arla Köket® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • färska örter t ex mynta och koriander

Mango chutneysås:

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smör-&rapsolja och riv över osten. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min tills osten har smält och bröden får färg.
  3. Rör samman ingredienserna till såsen.
  4. Skala moroten och fortsätt skala den i långa strimlor. Skölj kikärterna och låt dem rinna av.
  5. Klicka ut såsen på bröden, lägg på sallad, kikärter, morot och jalapeño. Toppa med färska örter.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 475 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa: