Paneer på naanbröd och mangochutneysås

Paneer på naanbröd och mangochutneysås

20 min
Huvudrätt
Lättlagad middagsrätt med bröd som fylls med sallad, kikärter och en smakrik sås. Vik ihop brödet och ät det som en rulle eller skär i trekanter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/paneer-pa-naanbrod-och-mangochutneysas/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smör-&rapsolja och riv över osten. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min tills osten har smält och bröden får färg.
  • Rör samman ingredienserna till såsen.
  • Skala moroten och fortsätt skala den i långa strimlor. Skölj kikärterna och låt dem rinna av.
  • Klicka ut såsen på bröden, lägg på sallad, kikärter, morot och jalapeño. Toppa med färska örter.
Klart!
Energi:

475 kcal

Protein: 23 g
Kolhydrater: 44 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Naanbröd
4
1 förp
Morot
1
Kokta kikärter
1 burk
Salladsmix
65 g
Skivad inlagd jalapeño
4 msk
Färska örter t ex mynta och koriander
Mango chutneysås:
2½ dl
Mango chutney
2 msk
Curry
1 tsk
Salt
1 krm