Paneer masala
30 min
Huvudrätt
Frysbar
•
Indisk gryta med ost, garam masala, ingefära, tomat och spenat som rundas av med grädde. Om du inte har paneer kan du ta 1 förp halloumi eller stora vita bönor.
Ingredienser
|
Cashewnötter
|
100 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
3 |
| 1 msk | |
|
Riven färsk ingefära
|
2 msk |
|
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
|
Garam masala
|
1 msk |
|
Konserverade hela tomater á 400g
|
1 burk |
| 2 dl | |
|
Bladspenat
|
80 g |
| 2 förp | |
|
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
|
Ris
|
3 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
799 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,3 g |
| Protein: | 19,1 % | 37,6 g |
| Fett: | 48,1 % | 43,4 g |
| Kolhydrater: | 32,8 % | 64,5 g |