Paneer bhurji

Paneer bhurji

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

20 min

Paneer bhurji är en god och användbar röra. Den passar fint som fyllning eller topping. Prova till exempel på tacos, mackor eller i pajer.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 förp Apetina® Paneer à 225 g Paneer 8%
  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • ½ dl rapsolja
  • 1 tsk malen spiskummin
  • ½ tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • ½ dl hackad färsk koriander

Gör så här

Gör så här

  1. Grovriv eller hacka osten. Skala och hacka löken. Kärna ur och hacka paprikan.
  2. Fräs lök och paprika i oljan i en stekpanna 2-3 min. Rör ner kryddor, salt och krossade tomater.
  3. Låt koka upp och vänd ner osten. Låt pannan stå kvar på låg värme ca 5 min. Strö över koriander och servera gärna med naanbröd eller chapati.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa: