Pakora med paneer
                                
                                     30 min
                                
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Kvällsmat
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Pakoras är plockmat som brukar bestå av olika grönsaker. Här gör vi dem med paneer som marinerats i kryddor. Perfekta som förrätt eller till buffén.
Ingredienser
| 2 förp | 
Marinad:
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Citronsaft
                                            
                                     | 3 msk | 
| 
                                            
                                                Chilipulver
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Malen koriander
                                            
                                     | 1 tsk | 
Frityrsmet:
| 
                                            
                                                Kikärtsmjöl
                                            
                                     | 150 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 2 dl | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Pressad vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Chilipulver
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Torkad timjan
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Rapsolja, till fritering
                                            
                                     | 3 dl | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Passar också i pitabröd med sallad och raita. Eller som tapas med sallad, matyoghurt och grönsaker.
Näringsvärden, per port
Energi:
473 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g | 
| Protein: | 14,1 % | 16,4 g | 
| Fett: | 73,4 % | 39,3 g | 
| Kolhydrater: | 12,5 % | 14,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)