Rostad majssallad med kryddstekt paneer och limedressing
50 min
Huvudrätt
•
&format=jpg)
Kombinationen rökig paprika, söt majs och syrliga ostar är en riktig succé! Perfekt som vegetarisk lunch eller som matig sallad till grillad kyckling.
Ingredienser
1 förp | |
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
Marinad:
Citron, finrivet skal och saft
|
½ |
---|---|
Olja
|
1 msk |
Vitlöksklyfta, pressad
|
1 |
Salt och svartpeppar
|
Limedressing:
2½ dl | |
Lime, finrivet skal och saft
|
1 |
Flytande honung
|
2 tsk |
Salt och svartpeppar
|
Sallad:
Frysta majskorn
|
450 g |
---|---|
Matolja
|
1 msk |
25 g | |
Rökt paprikapulver
|
2 tsk |
Salt och peppar
|
½ tsk |
Surdegsbröd
|
3 skivor |
Tomater, tärnade
|
2 |
200 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
655 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 52 g |
Fett: | 35 g |

