Paj med krabba och ädelost

Paj med krabba och ädelost

Betyg

(40 st)

Spännande paj med smakkombinationerna: päron, krabba och ädelost. Jättegott med brytningen mellan päronets sötma och ädelostens sälta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Pajdeg:

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Pajdeg: Smält smöret och låt svalna något. Blanda kvarg, smör och mjöl. Låt degen vila i kylen ca 15 min. Sätt ugnen på 200°. Kavla degen tunt och klä en pajform (ca 23 cm i diameter.) Förgrädda ca 10 min. Sänk värmen till 175°. Fyllning: Skala och kärna ur päronen. Skär dem i tärningen. Låt krabban rinna av. Hacka dillen. Mixa samman kvarg, grädde, ägg och smulad ost. Fördela päron, krabba och dill över botten på pajskalet. Häll över ost- blandningen. Grädda i ugn ca 40 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem