Pain au chocolat

Pain au chocolat

Betyg

(32 st)

Gör enkelt egna pain au chocolat. Trots att de är hur enkla som helst att göra, både ser de ut och smakar som att de är från stans bästa konditori.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Till pensling:

  • 1 ägg

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Hacka chokladen fint och rör ihop med smör och nötkräm. Rulla ut degen. Sporra eller skär ut 12 jämnstora rutor. Fördela chokladblandningen i en rand en bit in från kanten av degbitarna. Pensla kanterna med uppvispat ägg och rulla ihop. Lägg dem med skarven nedåt på plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelspån. Baka i mitten av ugnen 8-10 min. Låt svalna lite. Pudra ev över florsocker vid servering.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem