Ostsoppa med cheddar och valnötter
15 min
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
En underbart god och len ostsoppa med smak av cheddar och hackade, krispiga valnötter. Servera gärna skinksnittar eller ett gott bröd till Cheddarsoppan.
Ingredienser
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
2 msk |
| 8 dl | |
| 1 dl | |
|
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
| 3 dl | |
|
Valnötter
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Skinksnittar är gott till. Bred först smör på skivat vitt bröd och sedan fransk senap. Doppa brödet i hackad gräslök och lägg på tunna skivor kokt skinka. Lägg ihop till dubbelmackor och skär dem sedan i trekanter som serveras till soppan.
Näringsvärden, per port
Energi:
397 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 16,7 % | 16,3 g |
| Fett: | 67,3 % | 30,2 g |
| Kolhydrater: | 16 % | 15,6 g |