Ostiga quesadillas med bönröra

Ostiga quesadillas med bönröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

30 min

Perfekta tillbehöret till en tomat- eller texmex soppa. Eller varför inte som enklare kvällstilltugg tillsammans med salsa, gräddfil och nachos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Gör så här

Gör så här

  1. Häll av och skölj bönorna. Mosa dem lätt med en gaffel i en skål.
  2. Dela och gröp ur tomaten. Skär köttet i små tärningar. Skala och finhacka vitlök och rödlök. Skär chili i tunna skivor.
  3. Blanda alla grönsaker, färskost, ost och kryddor med bönorna. Tillsätt limeskal och -saft. Bred bönröran på hälften av bröden och lägg resten av bröden ovanpå.
  4. Hetta upp smör-&rapsolja i en stekpanna. Stek bröden på båda sidor på medelvärme tills gyllene 4-5 min. Skär i bitar.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 550 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag