Ost- och potatisfocaccia med dillfrö
1 tim 50 min
Brunch
Buffé
Frysbar
•

Detta bröd har sin självklara plats under årets alla festligheter. Passar såväl på kräftskivan som till studentfesten.
Ingredienser
Potatis
|
300 g |
---|---|
Jäst
|
25 g |
1 dl | |
Vatten, max 37°
|
2 dl |
Dillfrön
|
1 msk |
Salt
|
1½ tsk |
Olivolja
|
1 dl |
Vetemjöl
|
ca 6 dl |
75 g | |
Rödlök
|
½ |
Krondill
|
1 knippe |
Flingsalt
|
Gör så här
Näringsvärden, per bit
Energi:
165 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 23 g |
Fett: | 6 g |

