Ost- och potatisfocaccia med dillfrö
1 tim 50 min
•
Arbetstid: 50 min
Brunch
Buffé
Frysbar
•
Detta bröd har sin självklara plats under årets alla festligheter. Passar såväl på kräftskivan som till studentfesten.
Ingredienser
|
Potatis
|
300 g |
|---|---|
|
Jäst
|
25 g |
| 1 dl | |
|
Vatten, max 37°
|
2 dl |
|
Dillfrön
|
1 msk |
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Olivolja
|
1 dl |
|
Vetemjöl
|
ca 6 dl |
| 75 g | |
|
Rödlök
|
½ |
|
Krondill
|
1 knippe |
|
Flingsalt
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
133 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 9,8 % | 3,2 g |
| Fett: | 40,6 % | 6,1 g |
| Kolhydrater: | 49,6 % | 16,2 g |