Örtgriljering till påskskinka

Örtgriljering till påskskinka

Betyg

(19 st)

En härligt örtig griljering som passar oavsett om du vill ha din påskskinka kokt eller ugnsbakad. Det går utmärkt att byta ut skinkan till kassler.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl hackade färska blandade örter, t ex mejram och oregano
  • 3 msk grov söt senap
  • 1 äggula
  • 1 msk honung
  • 1½ msk ströbröd

Gör så här:

Gör så här:

Blanda eller mixa samman örter, senap, äggula och honung. Sätt ugnen på 225°. Ta bort ev svål på skinkan eller nät på kasslern. Bred ut griljeringen på köttet och strö över ströbrödet. Griljera i mitten av ugnen 10-15 min. Räcker till ca 1 kg kokt eller ugnsbaka rimmad skinka eller 1 kg kassler.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem