Örtgriljering till påskskinka

Örtgriljering till påskskinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

En härligt örtig griljering som passar oavsett om du vill ha din påskskinka kokt eller ugnsbakad. Det går utmärkt att byta ut skinkan till kassler.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl hackade färska blandade örter, t ex mejram och oregano
  • 3 msk grov söt senap
  • 1 äggula
  • 1 msk honung
  • 1½ msk ströbröd

Gör så här:

Gör så här:

Blanda eller mixa samman örter, senap, äggula och honung. Sätt ugnen på 225°. Ta bort ev svål på skinkan eller nät på kasslern. Bred ut griljeringen på köttet och strö över ströbrödet. Griljera i mitten av ugnen 10-15 min. Räcker till ca 1 kg kokt eller ugnsbaka rimmad skinka eller 1 kg kassler.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem