Nötfärsbiffar med franska örter

Nötfärsbiffar med franska örter

Betyg

(66 st)

Goda örter och vitlök gör köttfärsbiffarna franskinspirerade. Passar extra bra med ugnsstekta grönsaker och örtig sås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Ugnsstekta rotfrukter:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med rotfrukterna. Sätt ugnen på 225°. Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Smält smöret i en långpanna i ugnen. Lägg i rotfrukter och örtkrydda. Rör om och stek i mitten av ugnen ca 30 min. Blanda färs, salt, peppar, örtkrydda, vitlök och gräddmjölk. Forma 8 biffar och stek dem i smör i en stekpanna. Ta upp biffarna och håll dem varma. Vispa ihop gräddmjölk, mjöl, fond, soja och örtkrydda i pannan. Koka upp och låt koka på svag värme 3-5 min.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem