Nötfärsbiff med spetskålslaw
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  45 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Nötfärsbiffar med en matigare och mer robust coleslaw på spetskål, med milda smaker från örter Den krämiga kålen lyfter de klassiska nötfärsbiffarna.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Nötfärs
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Ströbröd
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Kålslaw:
| 
                                            
                                                Spetskål
                                            
                                     | 300 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Potatis
                                            
                                     | 250 g | 
| 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
401 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g | 
| Protein: | 31,2 % | 30,8 g | 
| Fett: | 47,4 % | 21,5 g | 
| Kolhydrater: | 21,4 % | 21,1 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    