Nötfärsbiff med spetskålslaw
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Nötfärsbiffar med en matigare och mer robust coleslaw på spetskål, med milda smaker från örter Den krämiga kålen lyfter de klassiska nötfärsbiffarna.
Ingredienser
|
Nötfärs
|
500 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Ströbröd
|
2 msk |
|
Vatten
|
1 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Kålslaw:
|
Spetskål
|
300 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Potatis
|
250 g |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
401 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 31,2 % | 30,8 g |
| Fett: | 47,4 % | 21,5 g |
| Kolhydrater: | 21,4 % | 21,1 g |