Norska fiskbullar i mild citronsås

Norska fiskbullar i mild citronsås

Betyg

(25 st)

Milda smaker gör de här bullarna till en familjefavorit. Fisken behöver inte vara färsk, det går lika bra med tinad från frysen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i 1 msk smör, låt svalna. Blanda ägg och ströbröd, låt svälla ca 5 min. Mixa fisken till färs. Tillsätt äggblandning, lök, salt och peppar. Mixa slätt. Rulla 32 bullar och stek dem i resten av smöret ca 5 min på medelvärme. Värm såsen under omrörning, lägg i fiskbullarna. Toppa med gräslök, rom och ev rivet citronskal. Servera med pressad potatis och gröna ärter.

Näringsvärden, per port inkl potatis och bröd

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem