Norska fiskbullar i mild citronsås
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Milda smaker gör de här bullarna till en familjefavorit. Fisken behöver inte vara färsk, det går lika bra med tinad från frysen.
Ingredienser
Torskfilé, skinn- och benfri
|
500 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
3 msk | |
Ägg
|
2 |
Ströbröd
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
3 dl | |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Finskuren färsk gräslök
|
½ dl |
Stenbitsrom
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
589 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 20,6 % | 29,9 g |
Fett: | 65,2 % | 43,4 g |
Kolhydrater: | 14,2 % | 20,5 g |

