Nachos och ostdip med örter
10 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Krispiga tortillachips med en varm, smältande ostdip med örter, toppad med picklad rödlök, jalapeño och färsk koriander. En smakrik och färgstark favorit att dela med vänner – perfekt till fredagskvällen eller som ett lättlagat partyplock.
Ingredienser
2 dl | |
150 g | |
Majsstärkelse
|
1 tsk |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Finhackade färska örter, t ex basilika och bladpersilja
|
1 dl |
Svartpeppar
|
1 krm |
Majschips
|
200 g |
Topping:
Picklad rödlök
|
1 dl |
---|---|
Färsk grön jalapeño
|
1 |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Gör så här
Picklad rödlök gör du enkelt själv – blanda 1 dl ättiksprit (12 %), 2 dl socker, 3 dl vatten, koka upp och häll över tunt skivad rödlök. Låt stå minst 30 min.

