
Mustig fläskfilépanna
Fläskfilégryta med vild och syrlig smak. Middagsmat som är klart på ett par minuter!
Ingredienser
Antal portioner
- 400 g fläskfilé
-
1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
- 2 tsk vetemjöl
-
3 dl Arla Köket® matlagningsgrädde
- 1 tsk kinesisk soja
- ½ tsk balsamvinäger
- 1 tsk konc svartvinbärssaft
- 1 krm torkad timjan
- 1 tsk stötta enbär
- 1 tärning köttbuljong
- 1 dl torkade tranbär
- 2 msk grovhackad färsk timjan
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
- Skär köttet i skivor. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 2 min per sida.
- Strö över mjölet och tillsätt övriga ingredienser utom tranbär och timjan.
- Rör om ordentligt och låt koka 3-4 min Strö över tranbär och timjan.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 4 2008