Mozzarellafisk

Mozzarellafisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

Fisk blir saftigare om du först bryner den i stekpannan, och sedan låter steka klart i ugnen, som i det här receptet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g fiskfiléer
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 tomat
  • ½ dl färsk basilika
  • 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på grill. Krydda fisken. Stek den i smör ca 2 min per sida. Skiva tomaten och grovhacka basilikan. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Lägg på tomater, basilika och ost. Gratinera i övre delen av ugnen ca 2 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem