Mousse på ädelost med gula russin och mandel
3 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Dessert
Förrätt
•
Salt och smakrik ädelost blir till gräddig och härlig mousse. Skär moussen i rutor och rulla dem i söta russin och mandel – vackert och gott!
Ingredienser
| 150 g | |
|
Gelatinblad
|
4 |
| 4 dl | |
|
Salt och peppar
|
|
|
Ljusa russin
|
1 dl |
|
Skållad skalad mandel
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
590 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 8,3 % | 12 g |
| Fett: | 82,9 % | 55,3 g |
| Kolhydrater: | 8,8 % | 12,8 g |