Moules marinières
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Moules marinières, fiskarhustruns musslor, kokas först i vin och sedan reds det goda spadet med lite grädde.
Ingredienser
Blåmusslor
|
1½ kg |
---|---|
Liten gul lök
|
1 |
Torrt vitt vin
|
2 dl |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Svartpeppar
|
1 krm |
Vetemjöl
|
1 msk |
1 dl |
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Ibland kan man få pommes frites och aioli till sina moules. Prova gärna det med, det är riktigt gott.
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
400 kcal
Näringsvärden per portion inklusive tillbehör | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Fett: | 16 g |
Kolhydrater: | 32 g |

