Morotsbiffar
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Middag
Tillbehör
Frysbar
•
Morotsbiffar smaksatta med cheddar och rosmarin. Dessa biffar är perfekta som vegetariska hamburgare, eller att servera med en frisk myntayoghurt och potatis i ugn. Lätta är de att laga, och snabbt går det!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Morot
|
500 g |
|---|---|
| 150 g | |
|
Vetemjöl
|
1 dl |
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Ägg
|
2 |
| 2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
323 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g |
| Protein: | 18 % | 14,3 g |
| Fett: | 58,1 % | 21,2 g |
| Kolhydrater: | 23,9 % | 19 g |