Mörk choklad med ädelost och tomatchutney

Mörk choklad med ädelost och tomatchutney

Betyg

(0 st)

Mörk choklad och ädelost är en spännande kombination. Choklad och ädelost varvas vid serveringen med en härlig chutney på tomater och äpple.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g Castello® Blue
  • 100 g mörk choklad 70%

Tomatchutney:

  • 6 plommontomater
  • ½ gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 äpple fast sort
  • 2 msk vinäger
  • 3 msk honung

Gör så här:

Gör så här:

Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Bred ut den tunt på bakplåtspapper eller overheadfilm. Låt stelna i rumstemperatur. Skålla och skala tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala, kärna ur och skär äpplet i bitar. Koka chutneyn i en kastrull utan lock ca 20 min. Låt kallna. Bryt chokladen i bitar. Skär osten i skivor. Varva choklad, ost och chutney i tre lager.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem