Mörk choklad med ädelost och tomatchutney

Mörk choklad med ädelost och tomatchutney

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Mörk choklad och ädelost är en spännande kombination. Choklad och ädelost varvas vid serveringen med en härlig chutney på tomater och äpple.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tomatchutney:

  • 6 plommontomater
  • ½ gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 äpple fast sort
  • 2 msk vinäger
  • 3 msk honung

Gör så här:

Gör så här:

Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Bred ut den tunt på bakplåtspapper eller overheadfilm. Låt stelna i rumstemperatur. Skålla och skala tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala, kärna ur och skär äpplet i bitar. Koka chutneyn i en kastrull utan lock ca 20 min. Låt kallna. Bryt chokladen i bitar. Skär osten i skivor. Varva choklad, ost och chutney i tre lager.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem