Mjuk chokladkaka

Mjuk chokladkaka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Med sirap i smeten får den här mjuka kakan en god aning av kola. Vill du göra den lite festligare, toppa med smält choklad och hackade nötter när den gräddat färdigt.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 bitar

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Vispa smör och socker poröst. Rör ner äggen ett i taget. Tillsätt sirapen. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och vänd ner i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform, ca 20x30 cm. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Låt kallna.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa: