Mjuk chokladkaka

Mjuk chokladkaka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(70 st)

Med sirap i smeten får den här mjuka kakan en god aning av kola. Vill du göra den lite festligare, toppa med smält choklad och hackade nötter när den gräddat färdigt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 24 bitar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Vispa smör och socker poröst. Rör ner äggen ett i taget. Tillsätt sirapen. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och vänd ner i smeten. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsform, ca 20x30 cm. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Låt kallna.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 215 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag