Mjölkchokladcheesecake

Mjölkchokladcheesecake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(37 st)

Gör cheesecaken tvärtom med kakbotten smulad överst och du har en god och flott efterrätt på ett kick.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Kaksmul:

  • 2 dl bär

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Krossa eller mixa kexen fint. Smält smöret och rör ner smulorna och kardemumman. Lägg det på en plåt med bakplåtspapper och rosta i mitten av ugnen 6–8 min. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Rör ner kvargen. Vispa grädde och socker fast och blanda med chokladsmeten. Fördela smeten i 4 glas och låt stå i kyl minst 30 min. Strö över smulorna och garnera med bär vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 575 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 40 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem