Minutbiff
30 min
Huvudrätt
•

Minutbiff är en riktigt mör bit fransyska skuren i tunnare skivor. Vi serverar den med potatis, haricots verts, tomatsallad och en klick smaksatt crème fraiche. Svårare än så behöver det inte vara!
Ingredienser
Minutbiff
|
600 g |
---|---|
Salt och svartpeppar
|
|
1 msk |
Tomatsallad:
Tomater
|
400 g |
---|---|
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Finskuren färsk gräslök
|
4 msk |
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Färsk haricots verts
|
200 g |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
514 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,8 g |
Protein: | 30,9 % | 39,1 g |
Fett: | 35 % | 20,3 g |
Kolhydrater: | 34,1 % | 43,1 g |

