Melon- och färskostfylld prosciutto

15 min Buffé Förrätt
Melon- och färskostfylld prosciutto

Smakmöte mellan syra, sälta och sötma! En riktigt god entrerätt som dessutom är enkel att tillaga.

Ingredienser

250 g
Tärnad honungsmelon
3 dl
Prosciutto
8 skivor
Rucola
2 dl
Rostade pinjenötter
½ dl

Gör så här

  • Blanda kvarg och melontärningar.
  • Fördela blandningen på skinkskivorna och rulla ihop.
  • Lägg rucola på ett fat och rullarna ovanpå. Strö över pinjenötter.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

115 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 8 g
https://www.arla.se/recept/melon--och-farskostfylld-prosciutto/