Dessertcocktail

45 min Efterrätt Huvudrätt Mellanmål
Dessertcocktail

Varva marinerad frukt och cottage cheese i fina glas och du har en frisk och len avrundning på middagen.

Ingredienser

Galiamelon
½
Mango
1
Jordgubbar
250 g
Konc fläderblomssaft
3 msk
250 g
Finstrimlad färsk basilika
1 msk

Gör så här

  • Gröp ur fruktköttet ur melonen. Skala och kärna ur mangon.
  • Skär frukt och bär i bitar och blanda med fläderblomssaft och basilika. Marinera ca 30 min.
  • Sila av spadet och varva frukt och bär med cottage cheese i fina glas.
Klart!

Basilika kan bytas ut mot mynta.

Näringsvärden, per port

Energi:

175 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 3 g
https://www.arla.se/recept/dessertcocktail/