Fruktsallad med paradisfrukter

Fruktsallad med paradisfrukter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

I Iran äter man ofta frukt och nötter efter maten. Den här goda fruktsalladen serveras med nyvispad vaniljsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Dela granatäpplet och tryck ut kärnorna. Skala mangon och skär bort fruktköttet från kärnan. Skala melon och kiwi. Skär frukten i bitar. Halvera vindruvorna. Lägg upp frukten i portionsskålar och strö över pistagenötter. Servera med vispad vaniljvisp.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem