Mellanmålsmuffins med äpple och hasselnötter

Mellanmålsmuffins med äpple och hasselnötter

Betyg

(82 st)

Dessa muffins är ett perfekt mellanmål före eller efter träning, gärna med mjölk. Fullkornsmjöl ger fibrer och cottage cheese i smeten ger en bra källa till protein.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Fyllning:

  • 2 finhackade äpplen
  • 2 tsk malen kanel
  • 2 msk honung
  • 1 dl hackade hasselnötter

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Förbered och blanda fyllningen. Vispa ihop ägg, mjölk, cottage cheese och smör. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Vänd ner fyllningen. Klicka ut smeten i stora muffinsformar och grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt kallna. Går utmärkt att frysa och enkelt ta med som mellanmål eller återhämtning efter träning.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem