Medelhavsgryta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
En härlig köttgryta med smaker från Medelhavet, fylld med saftig fläskfilé, aubergine, paprika och vita bönor. Snabb att laga och perfekt att servera med couscous för en komplett, värmande måltid som passar både vardag och fest.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
| 2 msk | |
|
Aubergine
|
1 |
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Röd paprika
|
1 |
|
Vatten
|
1 dl |
| 2 dl | |
|
Kokta vita bönor á 400 g
|
1 burk |
Till servering:
|
Couscous, gärna fullkorn
|
3½ dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
562 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,3 g |
| Protein: | 26,7 % | 36,9 g |
| Fett: | 24,2 % | 15,4 g |
| Kolhydrater: | 49,1 % | 68 g |