Marinerade jordgubbar med granola och vaniljvisp
30 min
Brunch
Efterrätt
•

Servera jordgubbarna med fluffig vaniljvisp och rostade nötter. Lime i marinaden ger smak och lite syrlighet.
Ingredienser
Jordgubbar
|
500 g |
---|---|
Lime
|
rivet skal och saft av 1 |
Rårörsocker
|
½ msk |
Granola:
Hasselnötter
|
1 dl |
---|---|
Kokoschips
|
½ dl |
Konc konc äppeljuice
|
3 msk |
Stötta kardemummakärnor
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
332 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 7,1 % | 5,8 g |
Fett: | 55,2 % | 20,7 g |
Kolhydrater: | 37,7 % | 30,8 g |

