Mandelbiskvier till fruktsoppa

20 min
Arbetstid: 10 min
Tillbehör
Frysbar
Mandelbiskvier till fruktsoppa

Små, mjuka mandelbiskvier som är enkla att baka och passar perfekt att lägga i fruktsoppa, toppa glass med eller njuta av som de är. Receptet ger ca 20 små biskvier.

Ingredienser

Mandelmassa
100 g
Äggvita
1

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Riv mandelmassan och blanda med äggvitan.
  • Klicka eller spritsa ut 20 små kakor på plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i övre delen av ugnen 6-8 minuter.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

117 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,9 g
Protein: 11,1 % 3,2 g
Fett: 43,9 % 5,8 g
Kolhydrater: 45 % 12,9 g
https://www.arla.se/recept/mandelbeskvier/