Majsplättar med gräddfil

Majsplättar med gräddfil

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Ost och majs förhöjer smaken på dessa plättar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt gräddfil, ägg, ost, majs och smör-&rapsolja. Rör till en jämn smet. Låt smeten svälla en stund. Stek plättar i lite smör-&rapsolja i plättlagg eller stekpanna, ca 2 min på varje sida. Servera plättarna med skinka, gräddfil och gräslök.

Tips:

Variera gärna genom att bjuda rökt lax till majsplättarna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem