Lutfisk med brynt kryddsmör

Lutfisk med brynt kryddsmör

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Prova något annat än vitsås till lutfisken. Här en välsmakande kombination med kryddigt smör.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka lutfisken enligt anvisning på förpackningen. Stek spickeskinka eller bacon i torr het panna så den blir krispig. Skala och hacka löken och bryn den i lite av smöret. Tillsätt kryddpeppar, honung, gräslök och resten av smöret. Låt det ”bryna” en stund och smaka av med salt. Skala och koka potatisen. Skala och skär morötterna i bitar. Koka morötterna lätt. Mosa potatisen grovt och servera den till lutfisken och kryddsmöret.

Tips:

Baconet kan bytas ut mot spickeskinka.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem