Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma

Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Persilja och honungssötma blir läckert ihop med nötköttets mustiga smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här

Gör så här

Lägg upp köttet på 4 assietter. Kantskär brödet och skär det i tärningar. Stek dem runt om i smör-& rapsolja i en stekpanna tills de blir gyllenbruna. Fördela brödtärningarna över köttet. Strö över persiljan. Blanda minifraiche, senap och honung och ringla det över alltsammans.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag