Lufttorkat nötkött med persilja och honungssötma
15 min
Förrätt
Varmrätt
•
Persilja och honungssötma blir läckert ihop med nötköttets mustiga smak.
Ingredienser
|
Tunna skivor bresaola
|
100 g |
|---|---|
|
Formbröd
|
2 skivor |
| 1½ msk | |
|
Hackad färsk persilja
|
2 dl |
| 1 dl | |
|
Senap
|
1 msk |
|
Flytande honung
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
116 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 10,5 % | 3 g |
| Fett: | 50,3 % | 6,6 g |
| Kolhydrater: | 39,2 % | 11,2 g |