Löjrom i salladsblad

Löjrom i salladsblad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

20 min

Lyxig och enkel aptitretare som får syrlighet från äpple och gräddfil.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl Arla Köket® smetana smetana 42%
  • 1 huvud gemsallad
  • ½ rödlökar
  • ½ äpplen
  • 75 g löjrom
  • 4 kvistar färsk dill
  • 1 krm nymald svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Vispa smetana och lägg i en spritspåse. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Skala och skiva rödlök tunt. Skölj i kallt vatten ca 10 min. Skär äpplet i tunna stavar. Häll av vattnet från salladsbladen och rödlöken, se till att de är torra. Lägg salladen på ett fat, spritsa på smetana och skeda över löjrom. Toppa med rödlök, äpple, plockad dill och nymald svartpeppar.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem