Löjrom i salladsblad

Löjrom i salladsblad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

20 min

Lyxig och enkel aptitretare som får syrlighet från äpple och gräddfil.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Vispa smetana och lägg i en spritspåse. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Skala och skiva rödlök tunt. Skölj i kallt vatten ca 10 min. Skär äpplet i tunna stavar. Häll av vattnet från salladsbladen och rödlöken, se till att de är torra. Lägg salladen på ett fat, spritsa på smetana och skeda över löjrom. Toppa med rödlök, äpple, plockad dill och nymald svartpeppar.

Skriv ut

Andra goda förslag