Löjrom i salladsblad
20 min
Tillbehör
•
Lyxig och enkel aptitretare som får syrlighet från äpple och gräddfil. Detta recept är skapat av Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016.
Jimmi Eriksson
Årets kock 2016
Ingredienser
| 1 dl | |
|
Gemsallad
|
1 |
|
Rödlök
|
½ |
|
Äpple
|
½ |
|
Löjrom
|
75 g |
|
Färsk dill
|
4 kvistar |
|
Nymald svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
141 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 17,9 % | 6,2 g |
| Fett: | 69,7 % | 11,1 g |
| Kolhydrater: | 12,4 % | 4,3 g |