Lökpaj med sardeller
                                
                                    1 tim 15 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Matlåda
                                    Middag
                        
                    
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Lika god varm som kall, given på påskbordet!
Ingredienser
| 125 g | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 3 dl | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 2 msk | 
Fyllning:
| 
                                            
                                                Gula lökar
                                            
                                     | 4 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk timjan
                                            
                                     | 1 msk | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Vitt vin
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Peppar
                                            
                                     | 2 krm | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 2 | 
| 1 dl | |
| 1 dl | |
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Rak sardellfiléer
                                            
                                     | 1 burk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
327 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g | 
| Protein: | 10,4 % | 8,4 g | 
| Fett: | 65,2 % | 24,1 g | 
| Kolhydrater: | 22,2 % | 17,9 g | 
 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp)